Vitamór

Vitamór
4.13 (82.5%) 8 szavazat

Vitamór

Lendület és akarat

A Vitamór Kft sikereit az alapítók akarata és lendülete indította el a 90-es években, amikor megkezdte tevékenységét a négy fős vezetői csapat negyven dolgozóval egy móri szörpüzemben. Mára a cég Magyarország egyik legnagyobb gyümölcstermelő- és feldolgozó üzemét működteti, amely folyamatos fejlesztései és beruházásai nyomán kiváló minőségű termékekkel elégíti ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

Hagyományos ízek – modern igények

A Vitamór termékek:

– gyümölcsszörpök
– befőttek
– savanyúságok
– rostos italok, nektárok
– gyümölcslekvárok
– gyümölcsalapanyagok

A termelés irányítói korszerű technológiával dolgoznak, ezért bátran ajánljuk a Vitamor készítményeket – biztosak vagyunk abban, hogy azok kiválóak és harmónikus ízvilágot tükröznek.

A siker titka: a friss gyümölcs

A társaság 640 hektáros ültetvényén almát, körtét, szilvát, meggyet, cseresznyét, kajszi- és őszibarackot termeszt, így biztosítja a vitaminokban gazdag, érett gyümölcsöt termékeihez.

Nyitottan a világra

Jelenleg a termékeink 30%-át vásárolják meg külföldön (Németország, Franciaország, Belgium, USA, Kanada, Izrael, Románia, Horvátország), értékesítési szakembereink azon fáradoznak, hogy a belföldi piacokat is folyamatosan bővítve ez az arány a jövőben a külföld partnerek felé tolódjon el.

Út a jövőbe

A Vitamór Kft. célja, hogy továbbra is maximálisan kielégítse a fogyasztói igényeket, megfizethető áron egészséges, ízletes gyümölcskészítményeket gyártson, így válva XXI. századi, modern európai vállalkozássá.